For artister og knyster

Cirkus Arcus er en frivillig forening i Hvidovre, som laver ny-cirkus-forestillinger instrueret og fremført af børn og unge, men bag scenen lægges der en kæmpe portion frivilligt arbejde for at få cirkusmaskinen til at spille. 

Alle medlemmer bidrager til de mange elementer, som skal gå op i en højere enhed, for at det hele kan lade sig gøre. Mens artisterne træner for at kunne optræde og jonglere i manegen, jonglerer knysterne med alle de andre ting, som skal understøtte forestillingerne og artisterne.

En forældre (eller en “knyst”) hjælper til på cirkuspladsen

Holdsport holder sammen på det hele

Vi bruger holdsport til at styre foreningens aktiviteter. Det er her man som knyst melder sig til for at være med til at få alle tingene gjort. De fleste aktivteter ligger i forbindelse med cirkusugen, men vi plejer også at tage en tørn i genbrugshallen i februar måned.

Hvis du ikke har et login til Cirkus Arcus-siden på Holdsport, så skriv til bestyrelsen på Best@cirkusarcus.dk.

Træning skal der til

De tre hold træner på forskellige tidspunkter i hverdagene. Al normal træning foregår i fægtesalen.

  • Hold Øst
    Tirsdag 18:30 – 20:30 og torsdag kl 17:00 – 19:00
  • Hold Vest
    Mandag 17:00 – 19:00 og torsdag kl 19:00 – 21:00
  • Hold Syd
    Tirsdag – kl: 17:00 – 18:30 

Cirkus Arcus har to hold trænere

Naja og Filippa er trænere for hold Øst og Syd, mens Sarah og Celine er trænere for hold Vest.

Trænere bliver især støttet af Trine og Jan fra bestyrelsen og af de to tidligere og meget erfarne artister Helena og Celina. Disse fire vil løbende gennem sæsonen have dialog med trænerholdene og støtte dem i deres arbejde.

Bestyrelsen forsøger at styre løjerne

Cirkus Arcus er en frivillig forening med en bestyrelse, som vælges på generelforsamlingen. Bestyrelsen består i år af Annette som er formand, Jan som er kassér og Dorthe, Christine, Lisa, Lotte og Malene, som er  bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen holder møder ca. en gang om måneden og sender nyhedsbreve ud jævnligt til medlemmerne om hvad der sker. Hvis du ikke får nyhedsbrevene eller har andre spørgsmål, så skriv til best@cirkusarcus.dk.