For artister og knyster

Cirkus Arcus er en frivillig forening i Hvidovre som laver nycirkusforestillinger, hvor børn og unge optræder. Alle medlemmer bidrager og jonglerer med de mange elementer, som skal gå op i en højere enhed for at det hele kan lade sig gøre. Mens artisterne træner for at kunne optræde og jonglere i manegen, så jonglerer knysterne med alle de andre ting, som skal understøtte forestillingerne og artisterne.

Holdsport holder sammen på det hele

Vi bruger holdsport til at styre alle aktiviteterne. Det er her man som knyst melder sig til for at være med til at få alle tingene gjort. De fleste aktivteter der skal gøres ligger optil, under og i forlængelse af Cirkus Ugen, men vi plejer også at tage en tørn i genbrugshallen i februar måned. Hvis du ikke har et login til Cirkus Arcus-siden på Holdsport, så skriv til bestyrelsen på Best@cirkusarcus.dk.

Træning skal der til

De tre hold træner på forskellige tidspunkter i hverdagene. Al normal træning foregår i fægtesalen.

Hold Øst træner  mandag og torsdag kl 16:30 – 18:30

Hold Vest træner mandag og torsdag kl 18:30 – 20:30

Hold Syd er todelt og træner om tirsdagen – de nyeste artister kl: 17-18:30 og de lidt mere øvede kl: 18:30-20:00

Bestyrelsen forsøger at styre løjerne

Cirkus Arcus er en frivillig forening med en bestyrelse, som vælges på generelforsamlingen. Bestyrelsen består i år af Annette som er formand, Jan som er kassér og Dorthe, Trine, Linda og Malene, som er  bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen holder møder ca. en gang om måneden og sender nyhedsbreve ud jævnligt til medlemmerne om hvad der sker. Hvis du ikke får nyhedsbrevene eller har andre spørgsmål, så skriv til best@cirkusarcus.dk.