For artister og knyster

Cirkus Arcus er en frivillig forening i Hvidovre, som laver ny-cirkus-forestillinger instrueret og fremført af børn og unge, men bag scenen lægges der en kæmpe portion frivilligt arbejde for at få cirkusmaskinen til at spille. 

Alle medlemmer bidrager til de mange elementer, som skal gå op i en højere enhed, for at det hele kan lade sig gøre. Mens artisterne træner for at kunne optræde og jonglere i manegen, jonglerer knysterne med alle de andre ting, som skal understøtte forestillingerne og artisterne.

En forældre (eller en “knyst”) hjælper til på cirkuspladsen

Holdsport holder sammen på det hele

Vi bruger holdsport til at styre foreningens aktiviteter. Det er her man som knyst melder sig til for at være med til at få alle tingene gjort. De fleste aktivteter ligger i forbindelse med cirkusugen, men vi plejer også at tage en tørn i genbrugshallen i februar måned.

Hvis du ikke har et login til Cirkus Arcus-siden på Holdsport, så skriv til bestyrelsen på Best@cirkusarcus.dk.

Træning skal der til

De tre hold træner på forskellige tidspunkter i hverdagene. Al normal træning foregår i fægtesalen.

 • Hold Øst
  Mandag og torsdag kl 16:30 – 18:30
 • Hold Vest
  Mandag og torsdag kl 18:30 – 20:30
 • Hold Syd
  Tirsdag – de nyeste artister kl: 17-18:30
  Tirsdag – de lidt mere øvede kl: 18:30-20:00

Bestyrelsen forsøger at styre løjerne

Cirkus Arcus er en frivillig forening med en bestyrelse, som vælges på generelforsamlingen. Bestyrelsen består i år af Annette som er formand, Jan som er kassér og Dorthe, Trine, Linda og Malene, som er  bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen holder møder ca. en gang om måneden og sender nyhedsbreve ud jævnligt til medlemmerne om hvad der sker. Hvis du ikke får nyhedsbrevene eller har andre spørgsmål, så skriv til best@cirkusarcus.dk.