Sådan bliver du medlem

Har du børn som gerne vil være cirkusartister?

Alle børn mellem 5 og 19 kan blive medlem af Cirkus Arcus, hvis de har interesse og evner for cirkus. Cirkus Arcus har 3 forskellige træningsgrupper, hvor der øves cirkusfærdigheder, tilrettelæggelse af forestillinger m.m.

Cirkus Arcus har 3 træningsgrupper

Artisterne er mellem 5-19 år og fordelt på 3 hold. Artistgrupperne ØST og VEST træner 2 gange om ugen og deres træningssæson kulminerer med cirkus forestillinger i cirkusteltet på plænen i Avedørelejren. Artistgruppen SYD træner selvstændigt en gang om ugen og deltager lejlighedsvis i fællestræningerne tværs af de tre grupper. Artisterne i SYD optræder i cirkusteltet med enkelt numre.

Ventelistetræf er vejen ind

Alle nye medlemmer skal på ventelistetræf inden optagelsen i Cirkus Arcus. Der holdes ventelistetræf i starten af sæsonen efter sommerferien. På ventelistetræffet bliver man vurderet af trænere i forhold til cirkusfærdigheder, modenhed, smidighed m.m, hvorefter der træffes beslutning om man kan starte i Cirkus Arcus.

Hvis du har et barn som er interesseret i at komme på ventelisten og blive kaldt til ventelistetræf, så skriv til venteliste@cirkusarcus.dk